Національна школа суддів України

Cемінар на тему: “Стратегії та комунікації судової влади”, 29 - 30 березня 2012 р., м. Львів

29 – 30 березня 2012 року у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України проходив дводенний семінар на тему: “Стратегії та комунікації судової влади”, який організовано за фінансової підтримки Центру суддівських студій Українсько-Швейцарського проекту “Підтримка судової реформи в Україні”.

На семінар були запрошені голови, заступники голів та прес-секретарі місцевих та апеляційних загальних судів із Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Рівненської областей.

Семінар проходив у конференц-залі готелю “Дністер”.

Відкриття семінару розпочалось вітальними словами директора Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Людмили Антонівни Слюсар та директора Центру суддівських студій Наталії Олексіївни Верещінської.

У ході роботи семінару були розглянуті такі питання:

-  “Засади комунікативної стратегії” – Логунова Марія Миколаївна, експерт проекту, доцент академії державного управління при Призидентові України, кандидат філософських наук;

-  “Осоливості інформаційної політики в судовій владі” - Наталія Петрова, заступник керівника проекту USAID Справедливе правосуддя;

Як сучасні технології можуть полегшити та спростити інформаційно-комунікаційну діяльність судів” - Дмитро Філіпенко, радник з правових питань та громадянського суспільства проекту USAID “Справедливе правосуддя”.

Також було було проведено інтерактивне практичне заняття “Аналіз комунікативної діяльності органів судової влади та формування комунікативних запитів”, модераторами якого виступали: Логунова М.М., Лашкіна Марія Григорівнаексперт проекту, кандидат наук з державного управління та Безусова-Попович Людмила Ільківнаексперт проекту, прес-секретар Апеляційного суду Івано-Франківської області.

У ході семінару було розроблено комунікативні заходи відповідно до конкретної ситуації та обговорено проект Концепції комунікацій судової влади України.

 Завершився семінар підведенням підсумків з врученням Сертифіката кожному учаснику.

 Організаційні заходи щодо проведення семінару забезпечено Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор – Слюсар Людмила Антонівна).

Більше фотографій можна побачити у фотогалереї (перейти)