Національна школа суддів України

Підготовка працівників апарату Вищого адміністративного суду України, 13 квітня 2012 р., м. Київ

13 квітня 2012 року в місті Києві Національна школа суддів України проводить підготовку працівників апарату Вищого адміністративного суду України на тему:“Судова влада та засоби масової інформації”.

          Відкриття цього заходу розпочалося вітальними словами судді Вищого спеціалізованого суду України  з розгляду цивільних і кримінальних справ, кандидата юридичних наук Галини Юровської, яка запрошена для проведення підготовки, та начальника  відділу підвищення кваліфікації управління кадрів та підвищення кваліфікації Вищого адміністративного суду України Олександра Лукашенка.

       У ході підготовки буде розглянуто такі актуальні теми:

Судова влада та ЗМІ: забезпечення об’єктивного і неупередженого висвітлення діяльності  судів. Проблеми підвищення авторитету судової влади в українському суспільстві;   

• Процесуальні особливості вирішення питання проведення в залі судового засідання фото- і кінозйомки,  відео-, звукозапису  із  застосуванням  стаціонарної  апаратури, а також транслювання   судового   засідання   по   радіо   і   телебаченню. Проведення    судового    засідання  за  участі  представників засобів масової  інформації.

        Завершиться підготовка  підведенням підсумків з врученням Сертифіката кожному слухачу.

Більше фотографій можна побачити у фотогалереї (перейти)

Програма підготовки (перейти)