Національна школа суддів України

Ефективна комунікація у професійній діяльності

28 травня 2024 року Національна школа суддів України провела онлайн-семінар-практикум для працівників Територіальних управлінь Служби судової охорони “Ефективна комунікація у професійній діяльності”. 

Заняття відкрила заступниця начальника відділу початкової підготовки суддів Діана Сніцаренко, яка підкреслила значимість співпраці Національної школи суддів України зі Службою судової охорони для постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників цієї Служби і висловила сподівання, що отримані знання й уміння допоможуть ефективно запобігати та долати кризові ситуації у професійній діяльності.

Викладачкою заходу була суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко, яка у своїй презентації надала ключові поради в побудові ефективної комунікації представниками Служби із відвідувачами судів, журналістами, зокрема як реагувати у випадку кризової комунікації. Крім того, викладачка акцентувала увагу слухачів на ключові меседжі комунікації, типові комунікаційні помилки, а також надала практичні поради щодо запобігання та  подолання кризових ситуацій.

За результатами проведення семінару-практикуму його учасники отримають Сертифікати НШСУ.