Національна школа суддів України

Апробація тестів для письмового анонімного тестування

   19 квітня 2012 року в приміщенні Державної судової адміністрації України в рамках заходів з підготовки секретарів судового засідання окружних та апеляційних адміністративних судів Національною школою суддів України спільно з Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, за підтримки проекту USAID “Україна: справедливе правосуддя” проведено апробацію тестових запитань для проведення письмового анонімного тестування.

   Апробація тестових запитань відбувалася в межах організаційно-правових заходів щодо вдосконалення процедури добору кандидатів на посаду судді вперше та спрямована на перевірку тестових запитань на предмет обґрунтованості та адекватності для виявлення належного рівня теоретичних знань кандидатів на посаду судді.

   Організаційне забезпечення заходу здійснювали відділ науково-методичного забезпечення діяльності ВККСУ Національної школи суддів України, методичний відділ з питань професійної підготовки суддів ВККСУ та експерти проекту USAID “Україна: справедливе правосуддя”.

   Після виконання завдань учасники апробації мали можливість висловити свої побажання і пропозиції щодо вдосконалення процедури проведення тестування та розповісти про труднощі, які виникали при вирішенні тестових запитань. Організатори заходу вдячні всім учасникам за сумлінність та активну роботу. Висловлені слухачами думки будуть проаналізовані та обов’язково враховані. 

    Результати тестування для ознайомлення учасників (переглянути).