Національна школа суддів України

Семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів. 8 травня 2012 р. м. Івано-Франківськ.

      8 травня 2012 року в місті Івано-Франківську Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно з територіальним управлінням Державної судової адміністрації в Івано-Франківській області було проведено семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів областей    на тему: “Фіксування судового процесу технічними засобами”.  


     У семінарі взяв участь 151 працівник апаратів судів.

  Навчання проводилось згідно з програмою, затвердженою проректором  з підготовки кадрів для судових органів Національної  школи суддів України Оксаною Петрівною Кучинською.


    Зі вступним словом на відкритті цього заходу виступила начальник ТУ ДСА в Івано-Франківській області  Рибак Оксана Іванівна.


    Роботу семінару розпочала директор Львівського регіонального відділення НШСУ Людмила Антонівна Слюсар, яка у своїй лекції особливу увагу звернула на обов‘язки посадових осіб, які здійснюють фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

  Для викладання запрошувався фахівець з інформаційних технологій                     Арт-Мастер Буханський  Андрій Іванович, який висвітлив основні питання семінару:

   1.   Склад програмно-апаратних засобів комплексів з фіксування судового процесу;

       2.      Порядок звукозапису;

       3.      Правила зберігання архівних та робочих копій.

    Після закінчення семінару всім учасникам вручено Сертифікат  НШСУ.

   Організаційні заходи щодо проведення підготовки забезпечено Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України   (директор – Слюсар Людмила Антонівна)