Національна школа суддів України

Підготовка секретарів судового засідання місцевих та апеляційних господарських судів Донецької, Луганської та Запорізької областей. 14-18 травня 2012р., м. Донецьк

    14-18 травня 2012 року в місті Донецьку Донецьке регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку секретарів судового засідання місцевих та апеляційних господарських судів Донецької, Луганської та Запорізької областей.


    Навчання проводиться згідно з програмою, затвердженою проректором з підготовки кадрів для судових органів Національної школи суддів України  Кучинською Оксаною Петрівною.


   

У заході беруть участь 14 секретарів судового засідання, з них:          10 –  з Донецької області,  2 – з Луганської області,  2 – Запорізької області.


    У ході підготовки розглядатимуться теми із загальноосвітніх та загальноправових дисциплін щодо ролі судової влади у правовій державі, статусу секретарів судового засідання, господарського права та господарського процесуального законодавства.


    Для проведення занять запрошені: начальник, заступник та головний спеціаліст відділу узагальнення судової практики та аналізу судової статистики Донецького апеляційного господарського суду, головний спеціаліст відділу кадрової роботи та державної служби Донецького апеляційного господарського суду, головний спеціаліст (прес-секретар) Донецького апеляційного господарського суду, начальник відділу організаційної роботи, документального забезпечення та канцелярії Донецького апеляційного господарського суду, начальник відділу  з питань правової допомоги виконання Конвенцій і угод представництва у судах інтересів Держави Головного управління юстиції у Донецькій області.         


    Після завершення підготовки всім учасникам буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.