Національна школа суддів України

Періодичне навчання суддів Вищого адміністративного суду України. 18 травня 2012 р. м. Київ.

    

      18 травня 2012 року в місті Києві Національна школа суддів України проводить періодичне навчання суддів Вищого адміністративного суду України з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему:Судова влада та засоби масової інформації.

     Відкрили періодичне навчання  суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, кандидат юридичних наук Галина Юровська та головний спеціаліст відділу кадрів, підвищення кваліфікації та антикорупційного моніторингу Вищого адміністративного суду України Олександр Лукашенко

     Викладачем підготовки запрошено суддю Вищого спеціалізованого суду України  з розгляду цивільних і кримінальних справ, кандидат юридичних наук Галину Юровську.

      Під час семінару буде розглянуто такі теми:

• Судова влада та ЗМІ: забезпечення об’єктивного і неупередженого висвітлення діяльності  судів. Проблеми підвищення авторитету судової влади в українському суспільстві;   

• Процесуальні особливості вирішення питання проведення в залі судового засідання фото- і кінозйомки, відео-, звукозапису, а також транслювання судового засідання по   радіо і телебаченню. Проведення судового засідання за участі представників засобів масової  інформації.

     Після завершення періодичного навчання кожному судді буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.