Національна школа суддів України

Підготовка працівників апарату апеляційного адміністративного суду. 18 травня 2012р. м. Дніпропетровськ.

    18 травня 2012 року Дніпропетровським регіональним відділенням  Національної  школи суддів України проводиться підготовка працівників апарату Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду на тему: «Фіксування судового процесу технічними засобами»

    Навчання проводиться згідно з програмою,  затвердженою проректором з підготовки кадрів для судових органів Національної  школи суддів України Оксаною Петрівною Кучинською.

     У цьому заході   взяли участь секретарі судового засідання та судові розпорядники Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду у кількості 12 осіб.

     Викладачами для підготовки було запрошено: Тальян Анна Вячеславівна – заступник керівника апарату Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, секретарі судового засідання Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду: Хімушкіна Ольга Юріївна і Ліпіна Ольга Олександрівна.

Під час підготовки було розглянуто такі теми:

-       Огляд нормативної бази, що затверджує порядок фіксації судового процесу технічними засобами (Інструкція про порядок фіксування судового процесу технічними засобами, що затверджена наказом ДСА України № 84 від 21.07.2005).

-       Технологія фіксації судового процесу. Обов’язки посадових осіб, які здійснюють фіксування судового засідання за допомогою технічного засобу.

-       Створення архівних та робочих копій фонограм у суді.

Передача фонограми судового засідання до суду апеляційної та касаційної інстанції. Правила зберігання архівних та робочих копій.

Після завершення занять усім учасникам вручено Сертифікат Національної школи суддів України.