Національна школа суддів України

Навчання суддів-викладачів із методики викладання нового Кримінального процесуального кодексу України. 18 - 20 червня 2012р., м. Одеса

   18 – 20 червня 2012 року в місті Одесі Національна школа суддів України за сприяння проекту “Справедливе правосуддя” USAID проводить навчання суддів-викладачів із методики викладання нового Кримінального процесуального кодексу України.

   Навчання вітальними словами відкрили проректор з підготовки кадрів для судових органів Національної школи суддів України Оксана Кучинська та заступник керівника Проекту Агенства США з міжнародного розвитку Справедливе правосуддя ” Наталія Петрова.

   Мета навчання -  надати суддям-викладачам базові знання та навички проведення тренінгів з використанням  інтерактивних методів навчання.  

   Завданнями  цього заходу є навчити суддів-викладачів використовувати інтерактивні методи навчання та ефективні методики в роботі, виявляти різні типи слухачів та вміло використовувати ефективні методи роботи з ними,  розробляти структуру навчання та змістовно його наповнювати та представляти тренінговий  модуль.

   Після завершення навчання кожному судді буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.

Більше фотографій>>