Національна школа суддів України

Семінар на тему: “Застосування виборчого законодавства з виборів народних депутатів України 2012 року”. 06 серпня 2012 року.

06 серпня 2012 року в місті Донецьку місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України  спільно з Донецьким апеляційним адміністративним судом проведено періодичне навчання суддів з метою підвищення кваліфікації на семінарі на тему: Застосування виборчого законодавства з виборів народних депутатів України 2012 року


У семінарі взяли участь 209 суддів окружних адміністративних судів і місцевих загальних судів з Донецької та Луганської областей.


Семінар відкрила голова Донецького апеляційного адміністративного суду Бадахова Тамара Панасівна,  яка зауважила про недоліки при розгляді адміністративних справ та важливість цього заходу для підготовки до виборів народних депутатів восени 2012 року.


Суддя Донецького апеляційного адміністративного суду Міронова Галина Михайлівна виступила з доповіддю  про застосування судами виборчого законодавства.


Також було розглянуто питання щодо вирішення справ стосовно реалізації права на мирні зібрання ( збори , мітинги, походи, демонстрації), яке висвітлила суддя Донецького апеляційного адміністративного суду Юрченко Валентина Петрівна.


Після завершення періодичного навчання директором Донецького регіонального відділення  Національної школи суддів України Татьковою Зоєю Федорівною було вручено всім суддям-учасникам Сертифікат Національної школи суддів України.