Національна школа суддів України

ПРОВЕДЕННО ПЕРШИЙ ЕТАП КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ІСПИТУ КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ СУДДІ ВПЕРШЕ. 11 вересня 2012 року, м. Київ

 

ПРОВЕДЕННО ПЕРШИЙ ЕТАП КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ІСПИТУ КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ СУДДІ ВПЕРШЕ

 

11 вересня 2012 року у виставковому центрі  „КиївЕкспоПлаза” 1396 кандидатів на посаду судді вперше, які були допущені до складення кваліфікаційного іспиту, складали письмове анонімне тестування на виявлення належних теоретичних знань та рівня професійної підготовки.

 

Протягом 4 годин претенденти давали відповіді на 120 питань. Процедура проведення іспиту фіксувалася засобами аудіо- та відеозапису. Під час проведення письмового анонімного тестування користуватися   будь-якою літературою, засобами запису, відтворення та прийому-передачі інформації, у тому числі мобільними телефонами, було заборонено.

 

Результати тестування розміщенні на офіційному веб-порталі Вищої кваліфікаційної комісії суддів України за електронною адресою: http://vkksu.gov.ua/ua/dobir-kandidativ-na-posadu-suddi-vpershe/rezultati-pismovogo-anonimnogo-testuvannya-na-stadii-skladennya-ki-2012/rezultati-pismovogo-anonimnogo-testuvannya-na-stadii-skladennya-kvalifikatsiynogo-ispitu-kandidatami-na-posadu-suddi-vpershe-11-veresnya-2012-roku/

Нагадаємо, що наступна стадія кваліфікаційного іспиту пройде 19 – 20 вересня 2012 року в тому ж таки центрі  „КиївЕкспоПлаза”. Тоді будуть виконуватися практичні завдання.

19 вересня кандидати будуть вирішувати модельні судові справи із цивільної та господарської спеціалізацій, а 20 вересня – з кримінальної та адміністративної.