Національна школа суддів України

17 вересня 2012 р., м. Севастополь. Тренінг для суддів з вивчення Кримінального процесуального кодексу України

У Севастополі проходить тренінг для суддів з вивчення Кримінального процесуального кодексу України

17 вересня 2012 року в м. Севастополі в готелі “Аквамарин” розпочав роботу тренінг для суддів–викладачів (судді апеляційних судів) “Новий Кримінальний процесуальний кодекс України: вивчення, тлумачення, впровадження”, який буде тривати до 22 вересня.

Організатором тренінгу виступила Національна школа суддів України у співпраці з Проектом USAID “Справедливе правосуддя”,  Програмою реформування системи кримінального судочинства (OPDAT) Департаменту юстиції США Посольства США в Україні, Радою Європи в рамках Спільної Програми Європейського Союзу і Ради Європи “Посилення боротьби з жорстоким поводженням і безкарністю”.

У роботі семінару приймають участь більше 60 суддів, а також запрошені вітчизняні та міжнародні експерти в галузі кримінального судочинства.

     
     


Національну школу суддів України на заході представляють проректор з науково – дослідної роботи Шукліна Н.Г., проректор з підготовки кадрів для судових органів Кучинська О.П., головний науковий співробітник відділу науково – методичного забезпечення діяльності Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Земляной В.В., головний науковий співробітник відділу науково – методичного забезпечення діяльності Вищої ради юстиції Слободян Р.В.

Програма тренінгу для суддів додається.