Національна школа суддів України

Семінар на тему: “Судове провадження з перегляду судових рішень за новим Кримінальним процесуальним кодексом України”. 14 вересня 2012 р., м. Запоріжжя.

 

14 вересня 2012 року в місті Запоріжжі Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно з Апеляційним судом Запорізької області проведено періодичне навчання суддів місцевих загальних судів з метою підвищення рівня кваліфікації  на семінарі на тему: “Судове провадження з перегляду судових рішень за новим Кримінальним процесуальним кодексом України”.

Навчання проведено згідно з програмою, затвердженою проректором з підготовки кадрів для судових органів Національної  школи суддів України Оксаною Петрівною Кучинською.

На навчанні були присутні 55 суддів місцевих загальних судів  Дніпропетровської області.

Викладачами для проведення періодичного навчання були запрошені секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Запорізької  області Бараненко Лариса Яківна, судді Апеляційного суду Запорізької області Шпонька Володимир Павлович та Яцун Сергій Борисович, доцент кафедри кримінального процесу та криміналістики інституту імені Сташиса Класичного приватного університету, кандидат юридичних наук  Леоненко Максим Іванович.  

Під час занять вивчено такі актуальні теми:

-              Основні новели нового КПК України, визначені в розділі 5 “Судове провадження з перегляду судових рішень”.

-               Провадження в суді апеляційної інстанції.

-               Провадження в суді касаційної інстанції.

-               Провадження у Верховному Суді України.

Після закінчення періодичного навчання  кожному судді вручено Сертифікат Національної школи суддів України.

Організаційні заходи щодо проведення періодичного навчання  забезпечено Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор – Баштанник Алла Григорівна) спільно з Апеляційним судом Запорізької області.