Національна школа суддів України

Семінар на тему: «Фіксування судового процесу технічними засобами» для помічників суддів та секретарів судового засідання Луганського окружного адміністративного суду. 10 вересня 2012 р., м. Луганськ

10 вересня 2012 року Донецьким регіональним відділенням спільно з ТУ ДСА в Луганській області проведено семінар на тему: «Фіксування судового процесу технічними засобами» для помічників суддів та секретарів судового засідання Луганського окружного адміністративного суду.

 

На семінарі було присутніх 73 особи.

Висвітлено теми щодо огляду нормативної бази, що затверджує порядок фіксування судового процесу технічними засобами; щодо технології фіксації судового процесу, створення архівних та робочих копій фонограм у місцевих судах; щодо передачі фонограми судового засідання до суду апеляційної та касаційної інстанції.

Навчання проводили Черненко С.П. – головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних технологій ТУ ДСА в Луганській області та Старцев Д.В. – головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних технологій ТУ ДСА в Луганській області.

По закінченні семінару було вручено сертифікати Національної школи суддів України.