Національна школа суддів України

“Застосування положень нового Кримінального процесуального К п К України: 19-09-2012р. Донецьке РВ.

      19 вересня 2012 року в місті Луганську, а 20 вересня в містах Стаханові та Старобільську Донецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України  спільно з Апеляційним судом Луганської області було проведено семінари на тему: Застосування положень нового Кримінального процесуального Кодексу України: засади кримінального провадження, докази і доказування, процесуальні строки та витрати для суддів місцевих загальних судів Луганської області.

      У семінарах взяли участь 117 суддів Луганської області.

   Для проведення семінарів були запрошені судді судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Луганської області Реус Є.В. та Бас О.Є.

    Під час навчання були вивчені питання нового Кримінального процесуального Кодексу України: засади кримінального провадження: суд, сторони та інші учасники кримінального провадження згідно з новим КПК України; порівняння з діючим Кодексом; докази і доказування згідно  з новим Кодексом; фіксування кримінального провадження, повідомлення, процесуальні строки та витрати; відшкодування шкоди, цивільний позов згідно з новим Кодексом.