Національна школа суддів України

Фокус-групова дискусія, учасниками якої були судді місцевих та апеляційних судів Донецької області.

     21 вересня 2012 року в місті Донецьку місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України  спільно з Робочою групою з питань інновацій при Державної судової адміністрації України та проектом “Справедливе правосуддя” проведено фокус-групову дискусію, учасниками якої були судді місцевих та апеляційних  судів Донецької області.


    Цей захід було спрямовано на розробку стратегічного плану розвитку судової системи, в якому мають бути відображені основні засади та принципи функціонування судової влади, напрямки роботи і план дій.


     З вітальними словами до початку дискусії виступили директор Донецького регіонального відділення Національної школи суддів України Татькова З.Ф., голова Апеляційного суду Донецької області Лісова В.І., начальник відділу організаційної підтримки в роботі Державної судової адміністрації України Сімановський О.В.


     У роботі круглого столу взяли також участь представники територіального управління ДСАУ в Донецькій області та проекту “Справедливе правосуддя” .


     Модератором роботи фокус – групи була Юлія Седик – заступник керівника Робочої групи з питань інновацій при ДСА України, експерт проекту Справедливе правосуддя.


     У ході  дискусії були розглянуті питання для визначення подальших кроків щодо реалізації плану розвитку судової влади.