Національна школа суддів України

Апробація тестових запитань

15 жовтня 2012 року в Національній школі суддів України в ході проведення підготовки суддів місцевих загальних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської і Чернігівської областей та міста Києва, призначених на посаду судді вперше, проведено чергову апробацію тестових запитань.

До програми тестування були включені тестові завдання з теорії держави і права, конституційного права, Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод і рішень Європейського суду з прав людини.

Апробація тестових запитань відбувалась у межах організаційно– правових заходів щодо вдосконалення процедури добору кандидатів на посаду судді та запровадження спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді. Основною метою заходу була перевірка основних тестологічних характеристик запитань.

Організаційне забезпечення заходу здійснював відділ науково– методичного забезпечення діяльності ВККСУ Національної школи суддів України.

Організатори заходу висловлюють вдячність усім суддям, які взяли участь у виконанні завдань.

Результати тестування після їх опрацювання будуть розміщені на офіційному сайті Національної школи суддів України для надання можливості суддям ознайомитися  з цими результатами (слідкуйте за нашими анонсами).