Національна школа суддів України

18 вересня 2013 р. м. Луганськ. Періодичне навчання суддів, працівників правоохоронних органів, прокуратури, митниці та податкової міліції

18 вересня 2013 року в місті  Луганську Донецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно з Апеляційним судом Луганської області проведено періодичне навчання суддів, працівників правоохоронних органів, прокуратури, митниці та податкової міліції з метою підвищення рівня кваліфікації на тему: “Проведення негласних слідчих дій за новим КПК України”.




Вітальними словами навчання відкрили заступник голови Апеляційного суду Луганської області Олександр Володимирович Чобур та директор Донецького регіонального відділення НШСУ Зоя Федорівна Татькова.

У цьому заході взяли участь 22 слухачі.


Під час навчання було обговорено основні питання, які виникають при наданні дозволу для проведення негласних слідчих дій, та щодо  загального аналізу і статистичних даних з цієї категорії справ. Основними доповідачами були заступники голови Апеляційного суду Луганської області Олександр Володимирович Чобур та Юрій Васильович Чорнобривко.


Після закінчення навчання  було підведено підсумки та всім слухачам вручено Сертифікат Національної школи суддів України.