Національна школа суддів України

Семінари щодо застосування положень нового Кримінального процесуального Кодексу України. 17-18-19 жовтня 2012 р. м м. Луганськ. м. Стаханов. м. Старобільськ.

Семінари

щодо застосування положень нового

Кримінального процесуального Кодексу України

 

Донецьке регіональне відділення НШСУ спільно з Апеляційним судом Луганської області провело семінари для суддів місцевих загальних судів Луганської області  на тему: Застосування положень нового Кримінального процесуального Кодексу України: запобіжні заходи, підготовче провадження та судовий розгляд.

Семінари на цю темою проведено:

1) 17 жовтня 2012 року м. Луганськ – присутніх 39 суддів;

2) 18 жовтня 2012 року м. Стаханов – присутніх 40 суддів;

3) 19 жовтня 2012 року м. Старобільськ – присутніх 39 суддів.

Усього семінари по вивченню нових положень КПК України (друга частина) відвідали 118 суддів Луганської області.


На відкритті всіх зазначених семінарів виступили заступник голови Апеляційного суду Луганської області Чобур О.В. та директор Донецького регіонального відділення НШСУ Татькова З.Ф.

З положеннями  нового КПКУ учасників семінарів ознайомлювали судді судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Луганської області:

- Вербицький В.В. на тему: Заходи забезпечення кримінального провадження, у тому числі запобіжні заходи згідно з новим КПК, порівняння з діючим КПК”;

- Батяшова Л.О. та Белах А.В. на тему: “Підготовче провадження та судовий розгляд у 1-й інстанції згідно з новим КПК, порівняння з діючим КПК”.

Заходи проведено на високому професійному рівні, на поставлені запитання слухачі отримали відповіді.

Після закінчення семінарів усім учасникам було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.