Національна школа суддів України

Інноваційні форми навчання

Національна школа суддів України продовжує впроваджувати інноваційні форми навчання суддів.

Уперше Національна школа суддів України відходить від традиційних форм навчання і буде підвищувати рівень професійної компетентності суддів також за допомогою дистанційного навчання.

Партнером Національної школи в цьому напрямку став Центр суддівських студій, експерти якого в рамках українсько-швейцарського проекту “Підтримка судової реформи в Україні” розробили онлайн-модуль на тему: “Комунікації судової влади України”.

Отримати комунікативні навички в дистанційному форматі пропонується головам судів та їх заступникам, керівникам прес-служб судів та органів судової влади, а також суддям, які планують зайняти адміністративну посаду в суді.

Навчання буде складатися з теоретичного матеріалу, онлайн-тестів, форумів, відеоконференцій. Після завершення курсу його слухачі отримають Сертифікат Національної школи суддів України.

Інформація про набір слухачів розміщена на сайті Національної школи суддів України, а також спрямована радам суддів усіх юрисдикцій з проханням сприяти поширенню інноваційної форми навчання серед керівників судів.