Національна школа суддів України

Апробація тестових запитань. 12 листопада 2012 р.

12 листопада 2012 року Національною школою суддів України проведено чергову апробацію тестових запитань

 

У межах організаційно–правових заходів щодо вдосконалення процедури добору кандидатів на посаду судді та запровадження спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді 12 листопада 2012 року Національна школа суддів України провела апробацію тестових питань.

 

Метою заходу була перевірка основних психометричних характеристик тестових питань і рівня знань діючих суддів. До програми тестування були включені питання з Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод і рішень Європейського суду з прав людини, теорії держави і права та конституційного права.

Учасниками апробації стали судді місцевих загальних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської і Чернігівської областей та міста Києва, призначені на посаду судді вперше (63 особи). Організаційне забезпечення заходу здійснював відділ науково–методичного забезпечення діяльності Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Організатори заходу висловлюють щиру вдячність усім суддям, які взяли участь у виконанні завдань.

Результати тестування після їх опрацювання будуть розміщені на офіційному веб–сайті Національної школи суддів України для надання можливості суддям з ними ознайомитися. Слідкуйте за нашими анонсами.