Національна школа суддів України

19 - 20 лютого 2013 р., м. Львів. Семінар на тему: “Зміцнення потенціалу судової влади щодо виявлення та захисту іноземців, постраждалих від торгівлі людьми”.

19 – 20 лютого 2013 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) проводить семінар на тему: “Зміцнення потенціалу судової влади щодо виявлення та захисту іноземців, постраждалих від торгівлі людьми”.

Для участі в семінарі прибуло 28 суддів з Волинської,  Закарпатської,  Львівської, Чернівецької, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Хмельницької, Тернопільської, Рівненської, Вінницької, Житомирської та Івано-Франківської областей.

Вітальними словами семінар відкрили заступник координатора Програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні Горбунова Оксана Гаврилівна,суддя Вищого адміністративного суду України Мойсюк Микола Іванович, професор кафедри підтримання Державного обвинувачення та нагляду за виконанням судових рішень у кримінальних справах Національної академії прокуратури України Орлеан  Андрій Михайлович та спеціаліст з питань політики та Програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ Стрельцова Ольга Анатоліївна.

Семінар розпочала Горбунова О.Г. питанням огляду основних тенденцій щодо торгівлі людьми в Україні, як країні призначення.
Орлеан А.М.  презентував теми: “Кримінально-правова характеристика торгівлі людьми або іншої незаконної угоди щодо людини” та “Відмежування торгівлі людьми або іншої незаконної угоди від суміжних складів злочинів”.

Після закінчення семінару всім учасникам буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.

Організаційні заходи щодо проведення підготовки забезпечено Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор -  Слюсар Людмила Антонівна).