Національна школа суддів України

19 червня 2013 р., м. Луганськ. Періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Луганської області та Апеляційного суду Луганської області.

19 червня 2013 року в місті Луганську Донецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно з Апеляційним судом Луганської області проведено періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Луганської області та Апеляційного суду Луганської області з метою підвищення рівня кваліфікації на тему: Практика застосування окремих положень КПКУ.


Періодичне навчання пройшли 45 суддів.


Для участі в семінарі було запрошено прокурора відділу прокуратури Луганської області Дронова Ю.Н. та т. в. о. начальника відділу слідчого управління УМВС України Чікірякіна М.О.


Вітальними словами навчання відкрили директор Донецького РВ НШСУ Татькова З.Ф. та заступник голови Апеляційного суду Луганської області Чобур О.В.


Для проведення семінару були запрошені судді судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Луганської області Кошелєв Борис Федорович та Ігнатов Роман Миколайович.


Під час занять вивчено питання про поняття доходів, належність та допустимість при визнанні відомостей доказами, суд присяжних та право на захист.


Після закінчення періодичного навчання всім суддям було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.