Національна школа суддів України

Мета - сформувати належну судову практику у справах про банкрутство

19 червня 2014 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Центром комерційного права проводить періодичне навчання суддів господарських судів з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики”.  

Вітальними словами семінар відкрили начальник відділу підготовки суддів та працівників апаратів судів Національної школи суддів України, суддя Вищого господарського суду України у відставці, заслужений юрист України Ольга Подоляк та директор Центру комерційного права Валентина Данішевська.

Для проведення семінару викладачами запрошено суддю,  заступника голови господарського суду Дніпропетровської області Ніну Камшу, директора Центру комерційного права Валентину Данішевську, головного експерта із правознавства Центру комерційного права Юрія Попова та спеціаліста товарної біржі “Українська універсальна біржа” Сергія Гладкого.

Під час семінару буде вивчено такі питання:

– Деякі практичні аспекти та проблемні питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають на стадії порушення провадження у справі про банкрутство.

– Деякі практичні аспекти та проблемні питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають під час провадження у справі про банкрутство.

– Деякі практичні аспекти та проблемні питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають при реалізації майна боржника.

Після закінчення семінарі кожному судді, який був на ньому присутній, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.