Національна школа суддів України

Засідання групи розробників за результатами апробації тренінгу

30 листопада 2020 року Національна  школа суддів України під керівництвом директора навчального курсу, заступника начальника відділу підготовки викладачів (тренерів), судді Верховного Суду України у відставці, заслуженого юриста України Олександра Коротких, провела онлайн засідання робочої групи з підготовки матеріалів навчального курсу для суддів на тему: “Особливості спрощеного провадження щодо кримінальних проступків”.

На початку засідання Олександр Коротких зауважив про успішне проведення апробації тренінгу, а також відзначив якість розроблених матеріалів та професійний рівень викладачів, що забезпечило успіх заходу та позитивні відгуки слухачів.

До складу учасників групи розробників увійшли судді: Микола Місечко, Петро Заруба, Дмитро Кратко, Світлана Муратова, Лариса Радуцька, Дмитро Константинов та  працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Юлія Найденко, Олександр Здебський.

У процесі роботи учасники засідання обговорили організаційні питання з проведення семінару в рамках підготовки суддів у місті Одеса 8 грудня 2020 року.