Національна школа суддів України

20 листопада 2013 р. м. Сімферополь. Підготовка працівників апаратів місцевих загальних судів

20 листопада 2013 року в місті Сімферополі Кримське регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку працівників апаратів місцевих загальних судів спільно з Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Автономній Республіці Крим на семінарі на тему: “Організація роботи з ведення діловодства суду у справах цивільного та адміністративного судочинства”.


Для проходження підготовки прибуло 22 працівники апаратів місцевих загальних судів Автономної Республіки Крим.

Вітальними словами підготовку відкрили директор Кримського регіонального відділення Національної школи суддів України Раїса Чумаченко та заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Автономній Республіці Крим Ліна Прокудіна.


Для проведення підготовки викладачами запрошено начальника відділу організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики і інформаційних технологій ТУ ДСА України в АР Крим Ірину Глухову, головних спеціалістів відділу організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики і інформаційних технологій ТУ ДСА України в АР Крим Ганну Готовчиць та Марину Кравцову.


Під час підготовки буде вивчено такі питання:

- Первинний облік судових справ за встановленим переліком індексів у порядку цивільного та адміністративного судочинства.

- Підготовка та подання звітності про стан здійснення правосуддя з розгляду справ і матеріалів у порядку цивільного та адміністративного судочинства.

- Оформлення справ, звернення до виконання судових рішень у справах цивільного та адміністративного судочинства. Підготовка справ для передачі  в архів суду.

Після закінчення семінару слухачі з метою розширення, поглиблення та закріплення отриманих ними знань виконають тестові та індивідуальні завдання на практичному занятті.  

Після закінчення підготовки кожному слухачу, який її пройде, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.