Національна школа суддів України

21 листопада 2013 р. м. Сімферополь. Підготовка працівників апаратів місцевих загальних судів

21 листопада 2013 року в місті Сімферополі Кримське регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Автономній Республіці Крим проведено підготовку працівників апаратів місцевих загальних судів на семінарі на тему: “Ведення архівної справи в суді”.


Підготовку пройшов 21 працівник апаратів місцевих загальних судів Автономної Республіки Крим.

Вітальними словами підготовку відкрили директор Кримського регіонального відділення Національної школи суддів України Раїса Чумаченко та заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Автономній Республіці Крим Ліна Прокудіна.

Для проведення підготовки запрошено начальника відділу організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних технологій ТУ ДСА України в АР Крим Ірину Глухову, головних спеціалістів відділу організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних технологій ТУ ДСА України в АР Крим Ганну Готовчиць та Марину Кравцову.

Під час семінару вивчено такі питання:

- Організація роботи експертної комісії суду. Експертиза цінностей документів. Складання історичної довідки суду.

- Вимоги до документів, які передаються на зберігання в архів суду. Визначення термінів зберігання, складання відповідних описів.

- Зберігання, відбір до знищення судових справ та документів. Передача документів на зберігання в Держархів.

Після закінчення семінару слухачі з метою розширення, поглиблення та закріплення отриманих ними знань виконали тестові та індивідуальні завдання на практичному занятті.  

Після закінчення підготовки кожному слухачу вручено Сертифікат Національної школи суддів України.