Національна школа суддів України

21 лютого 2014 р. м. Севастополь. Підготовка секретарів судових засідань місцевих загальних судів та Апеляційного суду м. Севастополя

21 лютого 2014 року в місті Севастополі  місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено підготовку секретарів судових засідань місцевих загальних судів та Апеляційного суду м. Севастополя на семінарі на тему: Фіксування судового процесу технічними засобами.


Підготовку пройшли 18 секретарів судових засідань.

Вітальними словами семінар відкрив директор Севастопольського регіонального відділення Анатолій Омельченко.

Для проведення семінару було запрошено керівника служби регіональної інформаційно-технічної підтримки судових процесів у м. Севастополі  Федора Баландіна.

Під час семінару вивчено такі питання:

- Технологія фіксації судового процесу. Обов’язки посадових осіб, які здійснюють фіксування судового засідання за допомогою технічного засобу.

- Автоматизована система документообігу суду. Положення про автоматизовану  систему  документообігу  суду, затверджене рішенням Ради суддів України від 26.11.2010 № 30. Об’єктивний та неупереджений розподіл справ між суддями з додержанням принципів черговості та рівної кількості справ для кожного судді. Визначення судді або колегії суддів для розгляду конкретної справи.

-  Створення архівних та робочих копій фонограм судового засідання.

-  Практична частина та закріплення технічних та теоретичних знань у фіксації судового процесу. (Практичні заняття).

 Після закінчення підготовки всім слухачам, які її пройшли, було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.