Національна школа суддів України

23 квітня 2013 р. м. Львів. Робоча зустріч щодо реалізації Проекту Ради Європи

23 квітня 2013 року у приміщенні Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України відбулася робоча зустріч щодо реалізації Проекту Ради Європи Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні(далі – Проект).


Метою Проекту є посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової системи в Україні та сприяння інституційним і законодавчим реформам, спрямованим на приведення українського сектору правосуддя у відповідність до європейських стандартів.


Учасників зустрічі привітала директор Львівського РВ НШСУ Людмила Антонівна Слюсар.


У заході взяли участь голова відділу з питань зміцнення правосуддя Проекту Наталія Вутова, менеджер Проекту Андрій Кавакін, голова Апеляційного суду Львівської області  Государський Валентин Францович, заступник голови Апеляційного суду Львівської області Гриновець Богдан Михайлович.


Під час зустрічі учасники обговорили питання щодо поліпшення судового самоврядування в Україні та підвищення професіоналізму судової системи шляхом вдосконалення системи підготовки суддів на її різних етапах (добір кандидатів на посаду судді, розробка навчальних програм для суддів, які призначаються на посаду судді вперше та обираються безстроково).