Національна школа суддів України

25 квітня 2014 р. м. Харків. Періодичне навчання суддів місцевих та апеляційних господарських судів

25 квітня 2014 року в місті Харкові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з Харківським апеляційним господарським судом проводить періодичне навчання суддів місцевих та апеляційних господарських судів з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Окремі питання цивільно-правового аспекту іпотечних та кредитних правовідносин”.

У семінарі взяли  участь 54 судді місцевих та апеляційних господарських судів Сумської та Харківської областей.

Вітальними словами семінар відкрили директор Харківського регіонального відділення, суддя у відставці, заслужений юрист України Валентина Коржик   та суддя Харківського апеляційного господарського суду, кандидат юридичних наук, заслужений юрист України Володимир Афанасьєв.

Для проведення семінару викладачами запрошено досвідчених суддів  Харківського апеляційного господарського суду та фахівців Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.    

Під час занять буде вивчено такі питання:

-       Окремі питання цивільно-правового аспекту іпотечних правовідносин.

-       Судова практика у спорах, що виникають з іпотечних правовідносин.

-       Практика розгляду спорів, які виникають у кредитних правовідносинах. Проблемні питання звернення стягнення на заставне майно.

-     Обговорення викладеного матеріалу. Практика господарських судів Полтавської та Сумської областей з розгляду справ, що виникають з кредитних та іпотечних правовідносин.

Після закінчення семінару кожному судді, який був на ньому присутній, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.