Національна школа суддів України

28 листопада 2013 р. м. Дніпропетровськ. Підготовка працівників апаратів місцевих загальних та апеляційних судів

28 листопада 2013 року в місті Дніпропетровську місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) “Міграція для загального блага” проводить підготовку працівників апаратів місцевих загальних та апеляційних судів на тему: “Забезпечення захисту потерпілих та свідків під час розгляду кримінальних справ щодо торгівлі людьми в судах України”.


Для проходження підготовки прибуло 3 працівники апаратів місцевих загальних та апеляційних судів  Дніпропетровської, Вінницької та Миколаївської областей.

Вітальними словами підготовку відкрила директор Дніпропетровського регіонального відділення НШСУ Баштанник Алла Григорівна та заступник Координатора Програми протидії торгівлі людьми Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Горбунова Оксана Гаврилівна.

Для проведення підготовки викладачами запрошено заступника Координатора Програми протидії торгівлі людьми Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Горбунову Оксану Гаврилівну, експерта Ради Європи Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, адвоката Каська Віталія Вікторовича, професора кафедри підтримання державного обвинувачення та нагляду за виконанням судових рішень у кримінальних справах Національної академії прокуратури України Орлеана Андрія Михайловича.

Під час занять підготовки буде вивчено такі теми:

- Правові засади забезпечення безпеки учасників кримінального провадження щодо торгівлі людьми.

- Особливості застосування окремих заходів забезпечення безпеки учасників кримінального провадження щодо торгівлі людьми.

- Практичні завдання. Робота в малих групах.

- Огляд обладнання для проведення позавізуального опитування свідків та потерпілих.

- Практична робота із використанням обладнання.

Після закінчення підготовки кожному слухачу буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.


Організаційні заходи щодо проведення підготовки забезпечено Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор – Баштанник Алла Григорівна) спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) “Міграція для загального блага” (Горбунова Оксана Гаврилівна).