Національна школа суддів України

Міжпрофесійні інтервізії

ГО “Асоціація сімейних медіаторів України” запрошує правників та медіаторів, які працюють з сімейними конфліктами (спорами), взяти участь у міжпрофесійних інтервізіях.

Під час групового обговорення практичних питань щодо медіації ми будемо разом рефлексувати, досліджувати та обмінюватися досвідом.

Оголошуємо два заходи:

1 червня,16.00-18.00, тема: “Медіація на етапі виконання рішення суду”.

Ведуча - медіаторка Ірина Доценко.

7 червня, 13.00-15.00, тема: "Практика визначення критеріїв оцінки найкращих інтересів дитини".

Ведучі - медіаторка Анжела Кричина та суддя–спікер Лубенського міськрайонного суду Полтавської області, к.ю.н., тренер Національна школа суддів України Василь Даценко.

Інтервізія – це групова робота фахівців з різним досвідом з метою колегіальної рефлексії та аналізу практичних питань, підвищення професійного рівня, отримання нових навичок, обміну досвідом тощо. Інтервізія передбачає рівність усіх учасників, а роль ведучого в цьому випадку полягає у створенні безпечної атмосфери для ефективної керованої комунікації.

Запрошуємо для участі зареєструватися за покликанням

В цій формі ви також можете залишити запит на роботу з вашим кейсом на майбутніх заходах.

Реєстрація буде відкрита до моменту набору оптимальної для ефективної роботи кількості заявок. Тож не зволікайте та реєструйтесь. Реєстрація не є підтвердженням вашої участі.

Зверніть увагу: якщо ви бажаєте відвідати обидва заходи, вам необхідно заповнити форму двічі.

Також, будь ласка, врахуйте, що передбачається активна залученість всіх учасників, а також участь із включеними камерами. Під час заходів з метою звітування буде здійснюватись фото- та відеофіксація, яка не підлягатиме публічному розповсюдженню.

Заходи проводяться протягом січня-вересня 2024 року в межах проєкту «Шляхи до справедливості у вирішенні сімейних конфліктів: реалізація доступності та якості медіації», що впроваджується за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програма USAID «Справедливість для всіх» - USAID Justice for All Activity