Національна школа суддів України

Ведення діловодства в судах

30 травня  – 3 червня 2016 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку старших секретарів, секретарів, головних та провідних спеціалістів Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Вітальними словами підготовку розпочав директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець, ознайомив слухачів з програмою підготовки та представив досвідчених суддів, провідних науковці та інших фахівців, які проводитимуть заняття.

Протягом тижня слухачі розглянуть інноваційні методи ведення діловодства в судах, специфіку розгляду заяв, звернень та скарг громадян у суді, порядок приймання судових справ, матеріалів та документації. Удосконалять свої знання та вміння щодо використання технічних засобів в роботі суду, ведення архіву суду, формування і ведення номенклатури справ суду, організації роботи з документами, які містять службову інформацію з грифом “Для службового користування” також навчаться взаємодії із засобами масової інформації, мистецтву правового письма та процесуального документування та покращать навички комунікації у роботі із людьми з особливими потребами.