Національна школа суддів України

Підготовка керівників апаратів місцевих загальних та апеляційних судів 5-9 вересня 2011, м.Львів

5 вересня 2011 року у лекційному залі Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України розпочато підготовку працівників апаратів судів: керівників апаратів місцевих та апеляційних загальних судів  Західного регіону України.

 

На навчання прибули керівники апаратів з Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської та Львівської областей. Всього 19 осіб.

Навчання проводиться згідно Програми, затвердженої Проректором з підготовки кадрів для судових органів Національної  школи суддів України Оксаною Петрівною Кучинською.               

Людмила Антонівна Слюсар - суддя Апеляційного суду Львівської області  у відставці, заслужений юрист України, директор Львівського регіонального відділення НШСУ відкрила навчання групи та ознайомила слухачів з програмою навчання, а також дала короткий виклад Закону України «Про судоустрій та статус суддів» в розрізі діяльності Національної школи суддів України.

Навчання слухачів розпочалося з теми: «Психологія діяльності працівника апарату суду; психологічні та суспільні фактори, їх вплив на здійснення судочинства в судах», викладеної головним психологом Західно-українського центру «Жіночі перспективи» Бєляєвою Світланою Яківною.

Теми: «Кадрове діловодство в суді. Організація роботи з систематизації та кодифікації законодавчих та інших нормативно-правових актів», слухачі вивчали разом з консультантом Сихівського районного суду м. Львова – Матвіїв Іриною Володимирівною.

Організаційні заходи щодо проведення семінару забезпечено Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор - Слюсар Людмила Антонівна).

Програма підготовки (перейти)