Національна школа суддів України

Підготовка секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів, 26-30 вересня, м.Львів

26 вересня 2011 року у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України розпочато підготовку секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів у відповідності з Графіком підготовки суддів та працівників апаратів суддів на ІІ півріччя 2011 року, затвердженого наказом ректора № 242 від 24.06.2011р.

Більше фотографій із підготовки можна побачити у фотогалереї (перейти)

На навчання прибули працівників апаратів місцевих та апеляційних загальних судів з Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської та Львівської областей, всього 25 осіб.

Підготовка проводиться згідно Програми, затвердженої проректором з підготовки кадрів для судових органів Національної  школи суддів України Кучинською Оксаною Петрівною.

Навчання слухачів розпочато з теми: «Застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод людини та практики Європейського Суду з прав людини в національній судовій практиці», яку презентувала Данилів Софія Вікторівна, старший консультант відділу кодифікації і судової статистики та узагальнення судової практики апеляційного суду Львівської області.

Бєляєва Світлана Яківна, головний психолог Західно-українського центру «Жіночі перспективи» спілкувалась із слухачами на тему: «Психологія діяльності працівника апарату суду; психологічні та суспільні фактори, їх вплив на здійснення судочинства в судах».


Організаційні заходи щодо проведення семінару забезпечено Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор - Слюсар Людмила Антонівна).

Наказ про видачу Сертифікату НШСУ (перейти)

Наказ про проведення підготовки (перейти)