Національна школа суддів України

Підготовка працівників служби судових розпорядників місцевих загальних та апеляційних судів 3-7 жовтня 2011, м.Львів

03 жовтня 2011 року у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України у відповідності з Графіком підготовки суддів та працівників апаратів суддів на ІІ півріччя 2011 року, затвердженого наказом ректора № 242 від 24.06.2011р., розпочато підготовку працівників служби судових розпорядників місцевих загальних та апеляційних судів.

На навчання прибули працівники апаратів місцевих та апеляційних загальних судів з Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської та Львівської областей, всього 14 осіб.

Підготовка працівників апаратів судів проводиться згідно Програми, затвердженої Оксаною Петрівною Кучинською, Проректором з підготовки кадрів для судових органів Національної  школи суддів України.

Навчання слухачів розпочалося з теми: «Застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод людини та практики Європейського Суду з прав людини в національній судовій практиці», яку презентувала Данилів Софія Вікторівна, старший консультант відділу кодифікації і судової статистики та узагальнення судової практики апеляційного суду Львівської області.


Бєляєва Світлана Яківна – головний психолог Західно-українського центру «Жіночі перспективи», спілкувалась із слухачами на тему: «Психологія діяльності працівника апарату суду; психологічні та суспільні фактори, їх вплив на здійснення судочинства в судах».

Подальша підготовка секретарів судового засідання буде проводитись згідно Програми.

Більше фотографій можна побачити у фотогалереї (перейти)

Організаційні заходи щодо проведення семінару забезпечено Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор - Слюсар Людмила Антонівна)

Програма підготовки (перейти)