Національна школа суддів України

Періодичне навчання суддів окружних адміністративних судів з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Написання судових рішень”, 10 жовтня 2011, м.Київ

10 жовтня 2011 року в рамках  періодичного навчання суддів з метою підвищення рівня кваліфікації за фінансової підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні у місті Києві розпочато триденний семінар для суддів окружних адміністративних судів на тему: “Написання судових рішень”. 

Семінар відкрив Володимир Мазурок, начальник відділу підготовки суддів та працівників апаратів суддів, суддя Верховного Суду України, заслужений юрист України, який розповів суддям, які прибули на навчання, про порядок організації та проведення семінару та побажав усім слухачам активної участі в його роботі.

Із вітальними словами виступила Оксана Сироїд, національний менеджер проектів Координатора ОБСЄ в Україні, яка також запропонувала учасникам семінару після короткого знайомства між собою презентувати своїх колег та їх очікування від семінару, результати досягнення яких будуть обговорені наприкінці роботи семінару.


Практична робота семінару розпочалася з обговорення питання про силу юридичних аргументів. 

У роботі семінару візьме участь Роман Куйбіда, асистент кафедри правосуддя юридичного факультету Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, кандидат юридичних наук, який разом із  Оксаною Сироїд обговорить із суддями окружних адміністративних судів щодо стилю і структури судового рішення та підготовлені в ході практичних занять проекти судових рішень за наданими фабулами.

Більше фотографій можна побачити у фотогалереї (перейти)

Організаційні заходи щодо проведення підготовки забезпечено відділом підготовки суддів та працівників апаратів судів НШСУ (Начальник відділу - Мазурок Володимир Антонович)

Програма семінару (перейти)