Національна школа суддів України

Підготовка судових розпорядників місцевих загальних та апеляційних судів Чернівецької, Тернопільської та Хмельницької областей, 17 - 21 жовтня 2011, м.Чернівці

17 жовтня 2011 року у Чернівецькому регіональному відділенні  Національної  школи суддів України в м. Чернівці розпочато п'ятиденне  навчання  судових  розпорядників місцевих та апеляційних загальних судів.

У даному заході приймають участь 18 слухачів із Чернівецької, Тернопільської та Хмельницької областей. 

Протягом навчання буде висвітлено  теми:

 - "Основні положення Закону України "Про державу  службу". Прийняття на посаду державного службовця. Відображення  в декларації про доходи, зобов’язання фінансового характеру та майновий стан державного службовця";

 - "Засади організації судової влади за Законом України від 07.07.2010 р. «Про судоустрій і статус суддів». Загальна характеристика судової системи України. Зміни внесені цим  законом до кримінально-процесуального та цивільно - процесуального законодавства".

 - "Права та обов’язки  судового розпорядника під час  проведення закритого судового засідання, вжиття заходів щодо обмеження входу до зали судового засідання сторонніх осіб".

 - "Зміст посадової інструкції "Про порядок забезпечення старшими судовими розпорядниками та розпорядниками судового засідання,їх взаємодії з правоохоронними органами". Порядок взаємодії із працівниками правоохоронних органів з питань забезпечення проведення судового засідання".

 - "Антикорупційне законодавство: міжнародні стандарти та їх запровадження в Україні. Виконання вимог Закону України "Про засади запобігання  та протидії корупції", "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відповідальності за корупційні правопорушення" та "Про відповідальність юридичних осіб за вчинення корупційних правопорушень"

 - Та інші.

До викладання залучено: 5 викладачів - суддів апеляційного суду Чернівецької області, керівник апарату апеляційного суду, постійний викладач - 1 працівник ТУ ДСА у Чернівецькій області, керівник регіональної служби інформаційно-технічної підтримки   судових процесів та головний спеціаліст Чернівецького РВ НШСУ.


Заняття проходять в приміщенні Чернівецького регіонального відділення  суддів України  за адресою: вул. Руська, 32, м. Чернівці. Телефон для довідок: (0372) 579-210.


Організаційні заходи щодо проведення семінару забезпечено Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України (Директор - Іваніцькій Степан Михайлович).

Програма підготовки (перейти)