Національна школа суддів України

Підготовка секретарів судового засідання місцевих та апеляційних адміністративних судів, 17 - 21 жовтня 2011, м.Донецьк

17 жовтня 2011 року у Донецькому регіональному відділенні НШСУ відповідно до Графіка підготовки суддів та працівників апаратів судів на ІІ півріччя 2011 року, розпочато підготовку працівників апаратів судів: секретарів судового засідання окружних та апеляційних адміністративних судів.

 На навчанні присутні секретарі Донецького апеляційного адміністративного суду та секретарі Донецького окружного адміністративного суду у кількості 22 особи. Секретарі Луганської області не змогли прийняти участь у навчальному процесі у зв’язку з відсутністю фінансування.


 Підготовка працівників апаратів судів проводиться згідно Програми, затвердженої Кучинською Оксаною Петрівною, Проректором з підготовки кадрів для судових органів Національної школи суддів України.


У зв’язку з великою завантаженістю у роботі викладачів-працівників суду, підготовка проходить у приміщенні Донецького апеляційного адміністративного суду.


Під час проведення навчання буде висвітлено теми з характеристики Закону України «Про судоустрій і статус суддів», по застосуванню Конвенції в Українському судочинстві, українській діловій мові, по застосуванню інструкції з діловодства та питання практичного застосування норм адміністративного судочинства.

Організаційні заходи щодо проведення семінару забезпечено Донецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор - Татькова Зоя Федорівна)

Програма підготовки (перейти)