Національна школа суддів України

Семінар для помічників суддів та інших працівників апарату Апеляційного суду міста Києва на тему: “Деякі аспекти розгляду судами житлових спорів”, 24 жовтня 2011, м.Київ

24 жовтня 2011 року в Національній школі суддів України в рамках підготовки працівників апаратів судів для помічників суддів та інших працівників апарату суду розпочав роботу  семінар на тему: “Деякі аспекти розгляду судами житлових спорів”.

З вітальними словами на відкритті цього семінару виступили  Слинько Галина Олександрівна, головний спеціаліст відділу підготовки суддів та працівників апаратів судів  Національної школи суддів України та Лапчевська Олена Федорівна, суддя судової   палати   у  цивільних    справах    Апеляційного   суду  міста Києва.  

З питань розгляду судами житлових спорів виступили судді судової палати  у цивільних справах Апеляційного суду міста Києва  Лапчевська Олена Федорівна, Семенюк Тетяна Анатоліївна та помічники суддів Апеляційного суду міста Києва Бондар Марина Іванівна, Зражевська Наталія Олександрівна,  Дудіков Андрій Володимирович.

Семінар буде тривати до 13.00 24 жовтня цього року і завершиться підведенням підсумків та врученням слухачам Сертифікатів НШСУ.

Організаційні заходи щодо проведення підготовки забезпечено відділом підготовки суддів та працівників апаратів судів НШСУ (Начальник відділу - Мазурок Володимир Антоновичразом з Апеляційним судом міста Києва.

Програма семінару (перейти)