Національна школа суддів України

6 вересня 2013 р. м. Одеса. Отримання Сертифікатів помічниками суддів в Одесі

6 вересня 2013 року в Одеському регіональному відділенні Національної школи суддів України завершилася підготовка помічників суддів та консультантів місцевих загальних  та апеляційних судів областей.


В останній день підготовки з помічниками суддів та консультантами суддів зустрівся секретар судової палати в цивільних справах Апеляційного суду Одеської області, кандидат юридичних наук Андрій Дрішлюк.


У ході цього заняття Андрій Дрішлюк доніс молодим юристам важливість процесу підготовки судових рішень, порядку ухвалення рішень та постановлення ухвал, форми цих судових документів. Слухачі вислухали досвідченого суддю про зміст ухвали та рішення суду першої інстанції. Порядок складання судових рішень, винесення окремих ухвал у  цивільних справах також були важливими для вивчення помічниками суддів та консультантами судів.


Перед завершенням підготовки слухачі висловили свої зауваження щодо організації підготовки працівників апаратів суддів та пропозиції для покращення її проведення.


Секретар судової палати в цивільних справах Апеляційного суду Одеської області, кандидат юридичних наук Андрій Дрішлюк, проректор по забезпеченню організаційної діяльності  Національної школи суддів України Володимир Мазурок та директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України Володимир Іртєгов вручили помічникам суддів та консультантам місцевих загальних  та апеляційних судів областей сертифікати Національної школи суддів України.