Національна школа суддів України

Науково-практична конференція «Роль юридичної освіти у суспільстві, керованому верховенством права: Завдання для України», 20 - 23 жовтня 2011, м.Львів

20-23 жовтня 2011 року за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та за участі правничого факультету Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Львівського національного університету імені Івана Франка, у рамках проекту «Підтримання удосконалення юридичної освіти в Україні», у м. Львів  проведено науково-практичну конференцію «Роль юридичної освіти у суспільстві, керованому верховенством права: Завдання для України».


Метою конференції було обговорення результатів дослідження стану юридичної освіти та науки в України, напрацьованих впродовж 2009-2011 років, а також обговорення проектів модельних програм окремих дисциплін та організації навчального процесу. 

Національну школу суддів України на конференції представили Шамрай О.В.начальник відділу науково-методичного забезпечення діяльності Вищої ради юстиції та Фулей Т.І., головний науковий співробітник відділу науково-методичного забезпечення судів загальної юрисдикції.