Національна школа суддів України

Підготовка спеціалістів кадрового забезпечення місцевих судів, 31 жовтня – 4 листопада 2011 р., м. Донецьк

       31 жовтня 2011 року у Донецькому регіональному відділенні НШСУ відповідно до Графіка підготовки суддів та працівників апаратів судів на ІІ півріччя 2011 року, розпочато підготовку спеціалістів кадрового забезпечення місцевих судів.


        На навчання прибули слухачі з Донецької області у кількості 26 осіб та з Луганської області у кількості 8 осіб.  Взагалі  спеціалістів кадрового забезпечення – 34 особи.

   Підготовка проводиться згідно Програми, затвердженої Кучинською Оксаною Петрівною, Проректором з підготовки кадрів для судових органів Національної школи суддів України.

     Навчання розпочато з теми: «Мистецтво правового письма. Українська ділова мова», яку висвітлила Буга Тетяна Володимирівна, Старший викладач кафедри української філології і культури Донецького національного університету, кандидат філологічних наук. Після лекцій слухачі отримали таблиці правопису слів, правописні довідники української ділової мови.

    На цих заняттях поспілкуються зі слухачами по найбільш спірним питанням: Єгорченкова Олена Юріївна, Начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в Донецькій області; Забіренко Інна Леонідівна, Заступник начальника Управління – Начальник відділу реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування Управління державної служби Головного управління державної служби України в Донецькій області, а також Кіріязі Тетяна Анатоліївна – Головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи та документообігу Управління державної служби Головного управління державної служби України в Донецькій області.

    Також презентували свої теми працівники ТУ ДСА в Донецькій області: Тимофєєва С.В., Єрьоміна В.С. та Жемеріка К.О., начальник відділу  з питань правової допомоги виконання Конвенцій і угод представництва у судах інтересів Держави Головного управління юстиції у Донецькій області.

      Після занять всі слухачі отримають Сертифікати НШСУ.

Організаційні заходи щодо проведення семінару забезпечено Донецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор - Татькова Зоя Федорівна)

Програма підготвки (перейти)