Національна школа суддів України

Підготовка працівників апаратів судів: помічників суддів та консультантів місцевих та апеляційних господарських судів, 14 - 18 листопада 2011 р., м. Донецьк

         14 листопада 2011 року у Донецькому регіональному відділенні НШСУ відповідно з Графіком підготовки суддів та працівників апаратів судів на ІІ півріччя 2011 року, розпочато підготовку працівників апаратів судів: помічників суддів та консультантів місцевих та апеляційних господарських судів.

        На навчанні присутні помічники та консультанти Донецького апеляційного господарського суду, помічники суддів господарського суду Донецької області у кількості 16 осіб та помічники суддів господарського суду Луганської області у кількості 2 осіб.

        Підготовка працівників апаратів судів проводиться згідно Програми, затвердженої Кучинською Оксаною Петрівною, проректором з підготовки кадрів для судових органів Національної школи суддів України.


        Слухачам будуть запропоновані теми про характеристику судової системи в Україні, структуру та поновлення господарських судів, конвенцію, питання професійної етики, виконання службових обов’язків. Також навчальний процес буде спрямований на практику застосування технічних засобів у роботі суду по фіксації судового процесу. 

      

        Особливу увагу буде приділено питанням судочинства, практиці вирішення спорів з різних категорій та складанню процесуальних документів.

        Викладачами є судді апеляційного господарського суду – Зубченко І.В., М’ясищев А.М., Татенко В.М., Азарова З.П., Малашкевич С.А.,Мєзєнцев Є.І., Калантай М.В., провідні спеціалісти суду, юстиції та ТУ ДСА в Донецькій області.

Організаційні заходи щодо проведення семінару забезпечено Донецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор - Татькова Зоя Федорівна).

Програма підготовки (перейти)