Національна школа суддів України

8 листопада 2013 р. м. Чернівці. Підготовка секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів.

8 листопада 2013 року  в місті Чернівцях  місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з Територіальним управлінням  Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області  проводить підготовку секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів на семінарі на тему:“Фіксація судового процесу технічними засобами ”.

         Для проходження підготовки прибуло 55 секретарів місцевих загальних та апеляційних судів Чернівецької, Тернопільської та Хмельницької  областей.

Для проведення семінару запрошені працівники ТУ ДСА України в Чернівецькій області.

Під час підготовки буде вивчено  такі питання :

  • Використання технічних засобів у роботі суду. Фіксація судового процесу за допомогою технічних засобів. Фіксація судового процесу під час проведення відеоконференції.  Застосування Інструкції про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового  засідання, затвердженої наказом ДСА України від 16.11.2012 року №157.
  • Автоматизована система документообігу суду.  Положення про автоматизовану  систему  документообігу  суду, затверджене рішенням Ради суддів України від 26.11.2010 № 30. Об’єктивний та неупереджений розподіл справ між суддями з додержанням принципів черговості та рівної кількості справ для кожного судді. Визначення судді або колегії суддів для розгляду конкретної справи.