Національна школа суддів України

Семінар для суддів апеляційних судів Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Кіровоградської областей та АРК на тему " Тлумачення Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практика Європейського суду з прав людини (на при


        24 листопада 2011 року розпочато роботу семінару для суддів апеляційних судів Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Кіровоградської областей та АРК на тему " Тлумачення Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практика Європейського суду з прав людини (на прикладі статті 3 ЄКПЛ у співвідношенні зі статтями 5 і 6 Європейської конвенції з прав людини)".

   

        Семінар організовано Радою Європи разом з Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ у співпраці з Національною школою суддів України та Асоціацією суддів України. 

    

        З доповідями на цьому семінарі будуть виступати в. о. голови Верховного Суду Молдови Раїса Ботезату, суддя Верховного Суду України у відставці Василь Філатов, Президент Асоціації суддів України Олег Присяжнюк, судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Олена Євтушенко та Тетяна Широян, регіональний координатор спільної програми ЄС і РЄ "Посилення боротьби з жорстоким поводженням і безкарністю" Божена Маланчук і консультант спільної програми ЄС і РЄ "Посилення боротьби з жорстоким поводженням і безкарністю" Віталій Касько.