Національна школа суддів України

Підготовка помічників суддів та консультантів місцевих та апеляційних загальних судів, 6 - 10 лютого 2012 р., м. Донецьк

 

       Донецьке регіональне відділення НШСУ повідомляє про початок підготовки помічників суддів та консультантів місцевих та апеляційних загальних судів Донецької та Луганської областей.

На заняття прибуло 29 працівників апаратів судів.

Програмою заплановані теми із загальних дисциплін, окремих галузей права та практики застосування законодавства України при здійсненні судочинства.

Заняття будуть проводити 4 судді апеляційного суду Донецької області; 3 начальника відділів апеляційного суду Донецької області; кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри української філології і культури Донецького національного університету; представник ТУ ДСА в Донецькій області;начальник відділу  з питань правової допомоги виконання Конвенцій і угод представництва в судах інтересів Держави Головного управління юстиції в Донецькій області та доктор медичних наук, завідуючий лабораторією судово–психологічних, почеркознавчих та технічних досліджень документів ДНДІСЕ. 

Заняття будуть  продуктивними та цікавими для помічників суддів та консультантів місцевих та апеляційних загальних судів.