Національна школа суддів України

Підготовка помічників суддів та консультантів окружних та апеляційних адміністративних судів, 13 - 17 лютого 2011 р., м. Харків

         13 лютого 2012 року відповідно з Графіком підготовки суддів та працівників апаратів судів Національної школи суддів України на 2012 рік  у Харківському регіональному відділенні  почалася підготовка помічників суддів та консультантів окружних та апеляційних адміністративних судів, в якій приймає участь 16 слухачів, а саме: з Полтавської області – 3 особи, з Сумської – 3 особи та  з Харківської області – 10 осіб.

        Директором  Харківського регіонального відділення Коржик В. К.  зі слухачами була обговорена  програма підготовки.

        Особлива увага приділена Європейській системі захисту прав людини, проблемам  застосування Європейської Конвенції про захист прав і основоположних свобод людини, партнерству взаємодії судової влади та ЗМІ, законодавству про звернення громадян.

  Заплановано відвідування судових засідань Харківського апеляційного адміністративного суду.

       Для викладання на заняття запрошені судді та працівники апарату  Харківського окружного адміністративного суду, суддя Харківського апеляційного адміністративного суду.

    Організаційні заходи щодо проведення підготовки забезпечено Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор – Коржик Валентина Костянтинівна)