Національна школа суддів України

Адаптація до сучасних умов життя

20 квітня 2022 року Одеське регіональне відділення Національної школи суддів провело онлайн–семінар “Адаптація до сучасних умов життя” для керівників та працівників територіальних управлінь Служби судової охорони в Миколаївській і Одеській областях.

Учасників заходу привітав директор Одеського регіонального відділення Володимир Пироговський, який подякував працівникам Служби судової охорони за їхню працю та ознайомив з програмою заходу й запрошеними лекторами навчання.  

Начальник територіального управління Служби судової охорони в Одеській області Петро Талпа у вітальному слові зазначив про тісну взаємодію ТУ ДСА та ТУ ССО на Одещині й висловив подяку за забезпечення працівників Служби судової охорони в Одеській області бронежилетами.

 Розпочав захід начальник територіального управління Державної судової адміністрації в Одеські області Тарас Лукаш з обговорення практичних аспектів  взаємозв’язку та співпраці між ТУ ДСА та ТУ ССО в сучасних умовах.

Начальник відділу зв’язків із засобами масової інформаційних та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України в Одеській області Марина Мартиненко та головний фахівець відділу планування заходів цивільного захисту ГУ ДСНС України в Одеській області Дмитро Зухін ознайомили слухачів  з правилами поведінки під час воєнного стану та воєнних дій.

Начальник Департаменту організації безпеки життєдіяльності ВГО Українська Служба Порятунку, сертифікований тренер з навчання населення навичкам надання домедичної допомоги Іван Павлишин надав поради щодо надання першої домедичної допомоги при пораненні уламками чи внаслідок обстрілу.

Заступник начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів, доктор психологічних наук Андрій Маслюк презентував засоби психологічної аптечки в умовах воєнного стану.

Після завершення навчання проведено анкетування учасників щодо якості та корисності проведеного семінару.