Національна школа суддів України

Адвокація та підвищення спроможності Уряду у сфері міграції

4 грудня 2014 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України за підтримки Української Гельсінської спілки з прав людини проводить періодичне навчання суддів окружних адміністративних судів з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Застосування Європейської Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод у справах про видворення, екстрадицію та відмову в наданні захисту шукачам притулку”.

Вітальними словами семінар відкрила  директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна.

Для проведення семінару викладачами запрошено адвокатів, експертів “Advocacy and Governmental Capacity Building in Migration” Наталію Бурковську та Катерину Галенко, суддів Харківського та Тернопільського окружних адміністративних судів Людмилу Волкову та Андрія Жука.

Під час семінару судді обговорять зв’язок між положеннями Конвенції 1951 року про статус біженців та Європейської Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, право на повагу до особистого та сімейного життя в контексті міграційного законодавства.

Після закінчення семінару всім суддям, які були на ньому присутні, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.

Організаційні заходи щодо проведення семінару забезпечено Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор – Оксана Польна).